Соопштение за настава по предметот Сметководство

Соопштение за настава по предметот Сметководство

Почитувани колеги,
Во тек е заверување на семестар поради што списоците за настава ќе може да бидат изготвени од Понеделник, 11.10.2021. Сите ќе добиете покана за настава која ќе биде изведувана Online по заверката на семестарот.
Среќна нова академска година! Проф. Д-р Деса Косаркоска