Соопштение за одржување часови кај проф. д-р Ангела Василеска

Соопштение за одржување часови кај проф. д-р Ангела Василеска

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКА СО НАУКА ЗА ИСХРАНА дека часовите ќе се одржат во вторник во 14 часот (онлајн), а студентите кои го слушаат предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе имаат часови во понеделник во 12 часот (онлајн). Со почит, проф. д-р Ангела Василеска