Соопштение за одржување часови кај проф. д-р Данијела Милошоска

Соопштение за одржување часови кај проф. д-р Данијела Милошоска

Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите ЦАРИНСКО РАБОТЕЊЕ и ЦАРИНСКО ПРАВО дека часовите ќе се одржуваат онлајн.
Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска