Соопштение за одржување часови по предметот Менаџмент во туризмот

Соопштение за одржување часови по предметот Менаџмент во туризмот

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризмот дека часовите во понеделник (05.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат од 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ