Соопштение за одржување часови по предметот Стандардизација во туризмот и угостителството

Соопштение за одржување часови по предметот Стандардизација во туризмот и угостителството

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот *Стандардизација во туризмот и угостителството* дека часовите во среда (07.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат *од 10 часот*.
Со почит,
проф. д-р Габриела Ракичевиќ