Соопштение за одржување колоквиуми проф. Данијела Милошоска

Соопштение за одржување колоквиуми проф. Данијела Милошоска

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Царинска тарифа дека колоквиумот ќе се одржи на 27.04 во 12 часот, а студентите кои слушаат Основи на право и Казнено право колоквиум ќе полагаат на ден 28.04 во 12 часот.
Проф. Данијела Милошоска