Соопштение за подигање учебник Царински систем и политика

Соопштение за подигање учебник Царински систем и политика

Се известуваат студентите кои немаат подигнато учебник по предметот *Царински систем и политика* дека истиот ќе можат да го подигнат од скриптара.
Со почит, проф. д-р Јованка Билјан