Соопштение за поправен колоквиум Царинска тарифа и Царинско работење

Соопштение за поправен колоквиум Царинска тарифа и Царинско работење

Поправниот I колоквиум по предметот Царинска тарифа и Царинско работење ќе се одржи во вторник (16. 04) со почеток во 10.00 часот.
Проф. д-р Данијела Милошоска