Соопштение за практична настава насока Туризам, ХРМ и Гастрономија

Соопштение за практична настава насока Туризам, ХРМ и Гастрономија

Се известуваат студентите на насоките Туризам, ХРМ и Гастрономија дека практичната настава ќе се одвива со физичко присуство. Распоредот на студентите по објекти ќе биде објавен наскоро.
проф. д-р Симона Мартиноска, координатор за практична настава