Соопштение за практична настава (насока Туризам, ХРМ и ГИД)

Соопштение за практична настава (насока Туризам, ХРМ и ГИД)

Се извествуваат студентите на насоките ТУРИЗАМ, ХРМ и ГИД (Гастрономија) дека на вашите мејл адреси испратен ви е линк преку кој ќе треба да го потврдите вашето присуство на закажаното онлајн предавање. Напоменуваме дека студентите кои нема да го следат истото не ќе добијат потпис за реализирана практична настава со што нема да можат да заверат семестар.
Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска