Соопштение за практична настава (насока Туризам, ХРМ и ГИД)

Соопштение за практична настава (насока Туризам, ХРМ и ГИД)

Се известуваат студентите дека поради настанатите околности со вирусот практичната настава нема да се одвива на класичниот начин, но истата ќе биде одржана преку онлајн предавање од лица стручни од областа на туризмот и хотелиерството. Сите студенти од насоките Туризам, ХРМ и ГИД (Гастрономија) преку мејл ќе добијат линк на кој ќе може да се уклучат на предавањето. Воедно, за датумот и часот на предавањето ќе бидете известени преку соопштение на страната на ФТУ неколку дена пред истото да се одржи.
Со почит,
проф. д-р Симона Мартиноска, раководител на практичната настава