Соопштение за термин за часовите кај проф. д-р Габриела Ракичевиќ

Соопштение за термин за часовите кај проф. д-р Габриела Ракичевиќ

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризам и угостителство (вторник) и предметот Стандардизација во туризмот и угостителството (среда) дека часовите ќе се одржуваат во 9 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ