Соопштение за внесување оценки проф. д-р Данијела Милошоска

Соопштение за внесување оценки проф. д-р Данијела Милошоска

Се известуваат студентите кои имаат положено дека оценки нема да се внесуваат на ден на испит но на ден кој ќе биде објавен заедно со резултатите од испитната сесија.