Стипендии за додипломци, постдипломски и млади претприемачи

Стипендии за додипломци, постдипломски и млади претприемачи

Во тек е повикот за студентски престој во САД за постдипломски студии и истражување. Рокот за аплицирање трае до 31 мај 2021. Повеќе информации на следнве линкови.

 

Fulbright Student Program
Global UGRAD Program
Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative