Термин за полагање колоквиум кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

Термин за полагање колоквиум кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

Почитувани студенти,
Колоквиумот по предметот МИС (Менаџмент информациски системи) кај Проф.д-р Мирјана Секуловска ќе се одржи во Четврток (04.06.2020) во 14:00 часот. Исклучиво само за студентите кои не може да присуствуваат и да полагаат на овој термин, се воведува дополнителен термин за полагање на колоквиумот, а тоа е Понеделник (08.06.2020) во 14:00 часот.
Ве молиме согласно препораките секој студент да биде соодветно заштитен при влез и полагање во ФТУ – Охрид со заштитна маска и ракавици.
Предметен професор: Проф.д-р Мирјана Секуловска