Термин за полагање писмен испит по Француски јазик

Термин за полагање писмен испит по Француски јазик

Се известуваат студентите дека писмениот дел од испитот по Француски јазик А1 и А2. ќе се одржи во среда, 24 февруари 2021г., во 11,00 часот. Усниот дел од испитот и запишувањето на оценките дополнително ќе биде закажан.