Термин за полагање втор колоквиум по предметот Социлогија

Термин за полагање втор колоквиум по предметот Социлогија

Почитувани студенти,
Вториот колоквиум по предметот СОЦИОЛОГИЈА ќе се се одржи во Петок (27.12.2019) во 12:00 часот.
Охрид, 18.12.2019 Предметен Професор: Проф.д-р Пере Аслимоски