Термин за полагање втор колоквиум – Социологија на туризмот

Термин за полагање втор колоквиум – Социологија на туризмот

Почитувани колеги,
Ве информираме дека вториот колоквиум по предметот *Социологија на туризмот* ќе се одржи во *Вторник (29.12.2020) со почеток во 12:00 часот, во Афитеатар*.
Ве замолуваме при движење и влегување во Амфитеатар сите да ги почитуваме прошишаните заш.мерки:
1. *задолжително носење на заш.маска;* 2. *задолжително одржување на растојание при влегување без непотребно групирање;* 3. * задолжително носење на индекс;* 4. *сите Ваши останати лични работи (телефони) Ве замолуваме да ги оставите напред на пултот .*

*Проф.д-р Пере Аслимоски*