Термин за предавања кај Проф.д-р Ленче Локоска

Термин за предавања кај Проф.д-р Ленче Локоска

Почитувани колеги и колешки,
Предавањата за предметот Методи за испитување на храна и пијалаци се закажуваат со физичко присуство за во Четврток (28.10.2021) во 09 часот во Предавална (1).
Проф.д-р Ленче Локоска