Термин за предавања по предметот Бизнис психологија во зимски семестар 2019/2020

Термин за предавања по предметот Бизнис психологија во зимски семестар 2019/2020

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека предавањата се одржуваат секој Вторник со почеток во 11:00 часот.
Предметен професор:
Проф. д-р Лилјана Баткоска