Термин за предавања по предметот Информациски системи во туризмот

Термин за предавања по предметот Информациски системи во туризмот

Се известуваат студентите од студиската насока туризам (6ти семестар)кои во летниот семестар 2020 го слушаат предметот Информациски системи во туризмот кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека предавањата се држат секој Вторник со почеток во 12 часот во Амфитеатар.
Проф.д-р Мирјана Секуловска