Термин за први предавања – СОЦИОЛОГИЈА (изборен) кај Проф.д-р Пере Аслимоски

Термин за први предавања – СОЦИОЛОГИЈА (изборен) кај Проф.д-р Пере Аслимоски

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го имаат избрано предметот СОЦИОЛОГИЈА дека првите предавања ќе започнат во Петок (04.10.2019) во 14:00 часот.
Предметен Професор: *Проф.д-р Пере Аслимоски*