Термини за предавања во летен семестар 2020 кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

Термини за предавања во летен семестар 2020 кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

Се известуваат сите студенти кои во летниот семестар 2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека предавањата ќе се одржуваат во следниве термини:
– Менаџмент информациски ситеми (сите насоки) – Вторник (25.02.2020) со почеток од 12: 00 часот – Управување со синџир на снабдување (МУС – Логистички менаџмент) – Среда (26.02.2020) со почеток од 12:00 часот.
Предметен професор: Проф.д-р Мирјана Секуловска Охрид, 19.02.2020