„Унапредување на туристичката индустрија по Ковид-19“ со Проф. д-р Андреј Рапсор од Р. Словенија

„Унапредување на туристичката индустрија по Ковид-19“ со Проф. д-р Андреј Рапсор од Р. Словенија

Почитувани, На 23.06.2021 година во 16:00 часот, на платформата Google Meet ќе се одржи предавање на тема „Унапредување на туристичката индустрија по Ковид-19“ од страна на Проф. д-р Андреј Рапсор од Р. Словенија. Целта на оваа предавање е согледување на моментална состојба во туризмот, но и изнаоѓање решенија како да ја вратиме во нормала туристичката индустрија по завршување на Ковид кризата. Секое приклучување е добредојдено и од голема корист за секој еден кој се занимава со туризам и угостителство. Линк од настанот: meet.google.com/vfw-ishx-ocf
Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС