Внесување оцени проф. д-р Габриела Ракичевиќ

Внесување оцени проф. д-р Габриела Ракичевиќ

Се известуваат студентите кои ги положија испитите и колоквиумите полагани во втората декада дека ќе можат да земат оцени во петок (17.07) во 12 часот.
Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ