Врз основа на соработката на ФТУ со М6 едукативниот центар, студентите ги информираме за следните можности

Врз основа на соработката на ФТУ со М6 едукативниот центар, студентите ги информираме за следните можности

Креиравме нестереотипна понуда која го развива практичното знаење на учесниците, што ги подготвува за работа во водечките компании во индустриите. Програмите се наменети за сите, додека за млади од 18 до 29 години – достапни со ваучер! Повеќе информации на: m6.edu.mk/ – Wine Education add-on: Секој посетител ќе добие бесплатна обука за вино преку Wine Educator на Tikveš Winery – Винарија Тиквеш