ЗАДОЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЈА на Институтот за угостителство IoH за сите студенти на ФТУ

ЗАДОЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЈА на Институтот за угостителство IoH за сите студенти на ФТУ

Почитувани студенти

 

Тие што веќе сте се регистрирале на овој систем, не треба да се регистрирате повторно.

Бруцошите и тие што до сега не сте регистрирани треба задолжително да се регистрирате во најбрз можен рок.

Регистрираните студенти треба да земат потврда дека се регистрирале од Информатичка Лабораторија или да прикажат доказ на телефон во студентски прашања при запишување семестар и други обврски кои треба се извршуваат во студентски прашања.

 

Има неколку чекори и е многу брзо.

Инструкции ТУКА, исто така се подолу напишани или на сликата која се наоѓа подолу.

 

Инструкции:

www.instituteofhospitality.org/student

Се клика на дугмето: REGISTER FOR FREE STUDENT MEMBERSHIP

Внесете username: 230069110

Внесете password: achievement

Продолжете со пополнување на сите полиња обележани со (*) кои ќе излезат.

Завршете ја регистрацијата со сите инструкции кои ќе се појават на страницата (ако има потреба извршете акција и на email).