Дополнително соопштение за праксата на насока Туризам, ГИД и ХРМ

Дополнително соопштение за праксата на насока Туризам, ГИД и ХРМ

Замолуваме студентите доколку не добиле покана за онлајн предавањето на мејл, да проверат во Spam сандачето, а оние студенти на кои воопшто не им стигнал мејл да се обратат кај м-р Климент Арнаудов (или на неговиот мејл kliment_miko@yahoo.com) најдоцна до ден 07.07 (вторник) за да ве додадеме на списокот.
проф. д-р Симона Мартиноска