Факултетско Студентско Собрание

Новости

Почитувани студенти, Чест и задоволство ни претстаавува да ве поканиме на првиот мотивационен настан ,,Патот кон успехот” кој ќе се одржи на 30ти ...

Здружението за мултикултурна интеграција "Инклузија", денес потпиша меморандум за соработка со Игор Пешевски, претседател на Факултетското студентско собрание при Факултетот за туризам и угостителство-Охрид....

Здружението за мултикултурна интеграција "Инклузија", денес потпиша меморандум за соработка со Игор Пешевски, претседател на Факултетското студентско собрание при Факултетот за туризам и угостителство-Охрид....

Реализиран уште еден од проектите на Факултетското студентско собрание [image: ❗️][image: ❗️][image: ❗️] Проектот со наслов „7 готварски униформи за студентите на ФТУ“ денеска...

Денес на меѓукултурната работилница „Низ една призма-сите сме исти“ учествуваа студентите од Факултетот за туризам и угостителство-Охрид, каде што активно се дикутираше за актуелните...

Почитувани, Ве известуваме дека на ден 26.02.2021 во 17:00 часот на платформата Google Meet свое предавање ќе одржи поранешниот директор на Царинска Управа на Република...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="flexslider_slide" interval="0" images="18681,18682,18683,18684,18685,18686,18687,18688,18689,18690,18691" img_size="full" direction_nav="yes" control_nav="yes" pause_on_hover="yes" frame="no"][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Погледни ги...

Почитувани колеги студенти, Факултетското студентско собрание објавува конкурс за избор на Заменик студентски правобранител на Факултетот за туризам и угостителство- Охрид.Сите заинтересирани кандидати можат да...

Почитувани колеги студенти, Универзитетот „Гоце Делчев“ спроведува анкета која се однесува за создавање туристичка рута следејќи го движењето на Отоманската Империја. Бараат поддршка да ја...