Author: FTU

Почитувани колеги студенти, Факултетското студентско собрание објавува конкурс за избор на Заменик студентски правобранител на Факултетот за туризам и угостителство- Охрид.Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на овој конкурс следејќи ги условите и чекорите на аплицирање кои се дадени во самата објава. Со почит, Претседател на ФСС...

Почитувани колеги студенти, Универзитетот „Гоце Делчев“ спроведува анкета која се однесува за создавање туристичка рута следејќи го движењето на Отоманската Империја. Бараат поддршка да ја пополниме анкетата и да кажеме дека Македонија има богато културно наследство од тој период и дека најдолго била под отоманска империја...