Author: FTU

Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Приватна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за туризам - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за туризам - Приватна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен...

Се известуваат студентите кои не зеле потпис за извршената практична настава за летниот семестар дека истиот ќе може да го земат на ден 28.09.2020 во 11 часот. Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска...