Author: FTU

Финансискиот Универзитет објави конкурс за олимписките игри од областа на знаење по осигурување. Заинтересираните студенти за подетални информации можат да се обратат до Проф. Климе Попоски. We invite your students to take part in International Insurers’ Competition 2021!!!! Necessary: 1. Fill out the registration form...

Проф. Климе Попоски е избран за Ментор на Израелскиот Insurtech Accelerator. Израел е рангирана на прво место како светска startup нација, каде процесите на примена на напредни технологии претставуваат движеча сила на нивната економија. Врз основа на Bloomberg Innovation Index, Израел е рангиран на 5-то...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГO ПОЛАГААТ ПРЕДМЕТOT ГАСТРОНОМСКИ ТУРИЗАМ ВО ЈАНУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2021 ГОД. ДЕКА ИСПИТОТ СЕ ПРЕЗАКАЖУВА ЗА 02.02.2021 ВО 11:00 ЧАСОТ. НЕМА ДА СЕ ПИШУВААТ ОЦЕНКИ ВО ИНДЕКС ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ ПОЛОЖИЛЕ ПРЕДМЕТИТЕ НА КОЛОКВИУМИ. ЗА ТОА ЌЕ ИМА...

Студентите со број на индекс: Царинско право: 17228, 16742, 16945, 16823, 17149 Царинско работење: 16929, 16598, 16491, 16864, 16787 да се јават на дополнително полагање на ден 28.01.2021 (четврток) во 10 часот. проф. д-р Данијела Милошоска...