Author: FTU

СООПШТЕНИЕ (за подигнување книги) Студентите ќе може да ги подигнат книгите од скриптара откако уредно завериле семестар, и тоа по овој распоред: 1. Вторник од насока Туризам и Осигурување 2. Среда од насока Менаџмент во услужен сектор 3. Четврток од насоките Гастрономија и Хотелско ресторански менаџмент 4. Петок од насока Царина...

Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Study program for Tourism - English - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Специјални услови Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Студиска програма за осигурување - Државна квота Прелиминарна ранг листа -...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот *Стандардизација во туризмот и угостителството* дека часовите во среда (07.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат *од 10 часот*. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...