Огласна Табла

Се молат студентите кои позајмиле книги по предметот „Енологија“, а не ги вратиле во предвидениот рок за враќање, истите да ги вратат во библиотеката најдоцна до четврток оваа недела. м-р Климент Арнаудов ...

Се известуваат сите студенти кои во летниот семестар 2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека предавањата ќе се одржуваат во следниве термини: - Менаџмент информациски ситеми (сите насоки) - Вторник (25.02.2020) со почеток од 12: 00 часот - Управување со синџир на снабдување (МУС...